Sinterklaas bezoekt Den Hoek

Hallo allemaal,
Sinterklaas vond zijn bezoek vorig jaar erg gezellig en heeft veel zin om ook dit jaar weer een bezoek te brengen aan Zevenbergschen Hoek.

25 okt 2017 0 comment  
Sinterklaas bezoekt Den Hoek Ad Akkermans

 

Dit jaar bezoekt hij ons dorp op zondag 19 november. Om 14.00 uur worden de Sint en zijn Pieten verwacht. Net als vorig jaar zullen de Sint en zijn Pieten aankomen op het water van De Vlijt ter hoogte van eiland De Kafmolen. Daarna zal hij samen met zijn Pieten en onder muzikale begeleiding van fanfare O.K.K. zijn rondrit maken door ons dorp. Ook brengt de Sint dit jaar zijn danspieten weer mee.

De route door ons dorp zal hetzelfde zijn als vorig jaar. We laten ons wederom leiden door de aanwijzingen die door het dorp hangen. De rondrit vertrekt vanaf De Vlijt richting De Omloop, vervolgens gaan we door De Vang en De Wieken naar
De Molensteen en hierna via het St. Martinus, door Het Kerkpad naar De Olavstraat. We eindigen zoals altijd in de Zevensprong waar we met de Sint en zijn Pieten nog samen zullen dansen en zingen. Ook vindt hier de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats.

Hierna brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan de bewoners van St. Martinus.

Maar bij dit bezoek blijft het gelukkig niet. Sinterklaas komt nog een hele dag terug in Zevenbergschen Hoek en wel op dinsdag 5 december. Van 9.00 tot 9.15 uur zullen de Sint en zijn Pieten in de Zevensprong zijn voor de kinderen van
0 tot 4 jaar. Van 9.15 tot 10.00 uur brengen zij een bezoek aan de peuterspeelzaal en hierna zullen de Sint en zijn Pieten de kinderen van basisschool De Hoeksteen een bezoek brengen.

Als je mee wilt doen aan de kleurwedstrijd voor alle kinderen van ons dorp dan kun je de tekening op de achterkant van de huis aan huis flyer kleuren. Vergeet hem niet op tijd in te leveren bij Elly Ackermans, Dorsvlegel 1.
Laatste dag om in te leveren: maandag 14 november.
Vergeet niet je naam, groep en leeftijd te vermelden. Voor elke groep zijn er enkele leuke prijsjes. Sinterklaas deelt deze graag uit na de intocht op zondag 19 november.


Sinterklaas en zijn Pieten

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Aankomst Sinterklaas

    Ook dit jaar komt de Sint weer op bezoek in Zevenbergschenhoek, en wel op zondag 23 November.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB