30 juni TUINFEEST met Roofvogelshow in de tuin van ST. MARTINUS

Wanneer    : donderdag 30 juni a.s om 14.00 uur
Waar        : in de tuin van St. Martinus
Voor wie    : Voor de bewoners van St. Martinus en de aanleunbewoners en alle 55-plussers van Den Hoek
 TOEGANG GRATIS

03 juni 2016 0 comment  

Koffie en thee gratis, frisdrank € 0.50, bier/wijn €1,--   

Het tuinfeest word georganiseerd door: Surplus locatie St. Martinus, KBO/Seniorenraad/De Zonnebloem. Bij goed weer is er aansluitend aan het tuinfeest rond 16.30 uur een barbecue in de tuin.
Kosten: € 10,-- per  persoon exclusief drankjes. Voor de bewoners van St. Martinus is de barbecue gratis. Voor deelname aan barbecue dient u zich van te voren op te geven. Wilt u wel naar het tuinfeest komen, maar niet aan de barbecue deelnemen dan bent u toch van harte welkom. U hoeft dan het briefje niet in te vullen.

Tijdens het tuinfeest krijgen de bezoekers een fantastische roofvogelshow voorgeschoteld. De show start rond 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om de vogels van dichtbij te bewonderen.
 
Het ingevulde strookje met het geld voor de barbecue kunt u voor 25 juni inleveren bij :  Mw. Tonny Broere-Kuijpers, Bloemendaalse Zeedijk 1, of bij Mw. José Boot, Olavstraat 14


 Naam:………………………………………………………….

Adres:………………………………………………………….
Geeft u zich op voor de barbecue op 30 juni na het tuinfeest.
Aantal personen……………………………………………….

Handtekening…………………………………………………

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • HELPENDE HANDEN GEZOCHT VOOR ST. MARTINUS !!!

  Voor een aantal activiteiten zijn we dringend op zoek naar wat helpende handen . Helaas zijn er een aantal van onze vaste vrijwilligers uitgevallen wegens ziekte en kunnen we het niet meer rondbreien

 • Seniorenagenda Februari 2015

  AGENDA voor februari 2015:

 • Uitslag gedichtenwedstrijd

   

  Voor december 2014 hadden de KBO en Seniorenraad een gedichten- wedstrijd georganiseerd voor de kinderen van groep 8 van De Hoeksteen en voor kinderen van Den Hoek die op een andere basisschool in groep 8 zitten.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
 • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
 • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
 • Websites
 • Webshops
 • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB