Gedichtenwedstrijd voor de jeugd

Voor het eerst dit jaar willen de KBO en Seniorenraad een gedichten- wedstrijd organiseren voor groep 8 van De Hoeksteen en voor kinderen van Den Hoek die op een andere basisschool in groep 8 zitten.

01 nov 2014 0 comment  

 

Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen en de 3 beste gedichten krijgen een prijsje en de dichters mogen hun gedicht voordragen tijdens de Kerstviering van de senioren op 19 december in de Zevensprong.

Ook zullen de beste gedichten geplaatst worden in de volgende edities van het DorpsNieuws. Onderwerp van de gedichten mag Kerstmis zijn maar dit hoeft niet persé.  Inzendingen met naam en telefoonnummer inleveren vóór 30 november

bij Gerard Cornel, Hoofdstraat 38 of bij Marijan van Kaam, Dorsvlegel 5.  

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB