Collecte MS Fonds 2014

De jaarlijkse collecte voor het MS fonds vindt dit jaar plaats in de week van 17 t/m 22 november.

29 okt 2014 0 comment  

 

Het vorig jaar konden we met 3 collectanten al bij een groot deel van ons dorp aanbellen, maar het zou fijn zijn als er nog 1 collectant bij zou komen. De wijk voor deze collectant zou dan zijn Frisostraat, Plein 1940 en een stukje van de Hoofdstraat.

Heeft u interesse en tijd om een paar uurtjes te collecteren, neem dan even contact op met Jack Boot (tel. 452966) en hij zal zorgen dat de coördinatrice van het MS fonds contact met u opneemt.

Voor meer informatie over het werk van het Nationaal MS fonds: www.nationaalmsfonds.nl

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

  • Opbrengst MS-Collecte 2014

    De oproep in de vorige editie van het DorpsNieuws heeft helaas (nog) geen extra collectant opgeleverd. Toch hebben we dit jaar, met 3 collectanten, het mooie bedrag van € 327,41 opgehaald.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB