Het Kampioenschap van Moerdijk voor niet licentie-houders

Primeur tijdens het wielerweekend van Moerdijk, 6 en 7 augustus a.s. in Zevenbergen
De Profronde van Zevenbergen, inmiddels uitgegroeid tot het  2-daagse evenement wielerweekend van Moerdijk, kent  dit jaar een primeur. Voor het eerst gaat er namelijk gestreden worden om het (open) Kampioenschap van de Gemeente Moerdijk voor niet-licentiehouders.

09 juli 2016 0 comment  

Dit is een zogenaamde FUNKLASSE wedstrijd. Iedereen ongeacht leeftijd, man, vrouw, trimmer, et cetera  kan eraan deelnemen, uitgezonderd zij die licentiehouder zijn bij de KNWU of een andere bond zoals bijvoorbeeld de BWF.
 
Deze wedstrijd wordt verreden op zaterdag 6 augustus 2016 om 17.30 uur in het centrum van Zevenbergen, op een deel van het parcours van de Profronde. De af te leggen afstanden zijn  36,4 km (35 ronden) voor de mannen en 31,2 km voor de vrouwen (30 ronden). Er worden  klassementen opgemaakt in 3 categorieën, namelijk mannen 50¬-, mannen 50+ en dames.
 
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website www.profrondezevenbergen.nl  door vermelding van voornaam, tussenvoegsel(s), achternaam, postcode en woonplaats, geboortedatum en mailadres. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname. Bijschrijven op de wedstrijddag kan tot 17.00 uur, tenzij het.maximum aantal deelnemers (uit  veiligheidsoverwegingen gesteld op 50) al eerder is bereikt..
 
De kosten voor deelname zijn € 5,- te voldoen bij het afhalen van het rugnummer; daarmee is dan meteen de verzekering via de KWWU geregeld. Het rugnummer kan vanaf 16.00 uur op de wedstrijddag afgehaald worden in de permanence, Diner Café Van Der Hooft Markt 8 te Zevenbergen. Voorschrift voor wat betreft het rijwiel is racefiets, een transponder is niet nodig. Vaste schaalhelm is verplicht.
 
Met deze wedstrijd wordt er voor wielrenenthousiastelingen een nieuw competitief element toegevoegd aan het zaterdagprogramma. De organisatie hoopt op een grote deelname en is erg benieuwd naar wie de eerste kampioenstruien van Moerdijk om de schouders mogen trekken !

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • Start Werkzaamheden

  Het is zover! In de eerste week van mei gaan de werkzaamheden in Zevenbergschen Hoek van start. Een nieuw riool wordt aangelegd en in de Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat komt nieuwe bestrating.

 • Windsafari ook vanuit Langeweg en Zevenbergschen Hoek

  In de overleg met de dorpstafel Zevenbergschen Hoek stopt de bus van de windsafari naar de windmolens aanstaande woensdag, ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Daarmee hoeven deelnemers niet eerst zelf naar het gemeentehuis in Zevenbergen, maar kunnen ze met de bus mee die hen naar het gemeentehuis brengt

 • TWEEDE DORPSTAFEL ZEVENBERGSCHEN HOEK

  Op 18 mei vond de tweede dorpstafel van het gebiedsplan Zevenbergschen Hoek plaats. De werkgroepen voor de verschillende thema’s uit het gebiedsplan zijn ingevuld en een aantal werkgroepen deed zelfs al verslag van een aantal ondernomen succesvolle acties.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
 • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
 • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
 • Websites
 • Webshops
 • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB