Terugblik Koningsdag 2016

Wat denk je van het weer……

Wat doen we als het regent…..

Heb je een alternatief programma…..

Wordt de optocht ingekort bij regen…..

24 mei 2016 0 comment  

 

Wij als Centraal Comité willen er ieder jaar weer een leuke dag van maken.  Dit jaar weer met de volledige samenwerking met stichting Speeltuin Zevenbergschen hoek, de KBO en de seniorenraad. Wat dan wel in ons vaarwater komt is de vakantietijd.

En dit jaar het weer. De voorspellingen waren al niet goed, maar je weet het nooit in Nederland. Toch hebben we om 9.00uur het programma aan moeten passen. Geen rondrit met fanfare door het dorp. Alle versierde fietsen en skelters waren toch naar de speeltuin gekomen. Deze werden gejureerd, en iedereen kreeg weer een leuk prijsje.

Om 10.00uur toch de opening van Koningsdag, met  Hans van Brenkelen als afgevaardigde van het gemeentebestuur. Daarna het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus.

Omdat we niet zeker wisten of wat voor weer we in de middag zouden hebben, zijn toen ook de ballonnen de lucht ingegaan.

De vrijmarkt ’s middags werd gehouden in het paviljoen. En ondanks het weer zijn er toch veel kinderen in de speeltuin geweest en was het toch een gezellige Koningsdag.

Ook hebben de aanwezigen kunnen genieten van heerlijke poffertjes, gemaakt en gebakken door stichting Eigenwys & Anders uit Etten-Leur. In de Zevensprong hadden KBO en seniorenraad weer een geweldige lunch klaarstaan voor de 50+. En dan ’s middags nog gezellig spelletjes doen. De bewoners in het Martinus zijn getrakteerd op een oranjesoes.

 Het Centraal Comité wil al zijn vrijwilligers, alle vrijwilligers  van de speeltuin, KBO en seniorenraad bedanken voor de samenwerking om deze dag tot een succes te maken.

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gerelateerde items (op tag)

 • Koningsdag 27 april

  Op maandag 27 april is het koningsdag. Het Centraal Comité heeft weer een leuk programma samengesteld in samenwerking met de speeltuin.

 • Burgemeester Jac Klijs: Koningsdag

  Geachte lezer,

  Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn op 27 april nét over de Moerdijkbrug te gast in Dordrecht, waar ze Koningsdag ‘nieuwe stijl’ zullen vieren. Er verandert veel. Waarschijnlijk zien we geen toiletwerpende koning meer, maar komt wel het defilé terug.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
 • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
 • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
 • Websites
 • Webshops
 • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB