Groep 8 neemt de Gouden Leeuw over

Voor de 9de maal op een rij heeft de Gouden Leeuw groep 8 van den Hoeksteen uitgenodigd om een middag mee te helpen een grandioos buffet samen te stellen in het kader van het horecaproject in Groep 8.

Ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's waren vanaf 6 uur welkom om gezellig te komen eten, waarbij zoon of dochter als ober en gastheer fungeerde.  De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar de basisschool. De kinderen hebben tekeningen gemaakt, geholpen met het opmaken van de schalen en ervaring opgedaan als gastheer/vrouw en ober.

De opbrengst was dit jaar maar liefst € 1604,-    Den Hoeksteen gaat dit besteden aan een mountainbike clinic.

Cees en Petra van der Made van de Gouden Leeuw hebben wederom belangeloos voor een geweldige middag voor de kinderen gezorgd en een geweldige avond voor alle aanwezigen.

 

 

 

 

Sinds 2003 lid van de redactie van Dorpsnieuws.  Heb je zelf een leuk bericht? Stuur het naar ons toe. Ik plaats het graag voor je.

Gemeente Moerdijk

Error(s):
  • cURL error 60: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates

Omroep Brabant

RTV Moerdijk

Error(s):
  • A feed could not be found at http://www.rtvm.nl/feed/. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

ZBHoek.nl Dorpsnieuws wordt maandelijks huis aan huis verspreid in Zevenbergschen Hoek en het buitengebied. Het blad wordt al 41 jaar gemaakt door vrijwilligers en 10 maal per jaar huis aan huis verspreid.

Top Tweets

Has no content to show!

OfficeFLEX

Website Gerealiseerd door

OfficeFLEX
  • Websites
  • Webshops
  • Computers
http://www.officeflex.nl

Nieuws insturen


Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Voeg een foto toe
Bestandsgrootte limiet voor elk bestand is 100 MB